Vissza a főoldalra
Next-Time Kft.

Bemutatkozik a Next-Time Kft.

Engedje meg, hogy bemutassuk és figyelmébe ajánljuk Cégünk tevékenységét, szolgáltatásait, illetve a jövőre vonatkozó terveinket, célkitűzéseinket.

A Next-Time Kft. – s annak képviselői – 2006 óta mint a Morellato & Sector Group hivatalos magyarországi forgalmazója - 1997 óta foglalkozik óra és ékszer értékesítéssel, forgalmazásával, kereskedelmével, illetve szerviz szolgáltatás végzésével. Tevékenységi köre felöleli az ágazat szinte teljes skáláját. Több éves tapasztalattal rendelkezik az előbb említett tevékenységekkel kapcsolatos, mint kereskedelmi, mint szolgáltatatási viszonylatban. Tulajdonosi szférája egy befektetőkből valamint, egy évtizedes tapasztalattal rendelkező szakmai csoportból áll. Kezdetben, mint a piacon megjelenő hazai kereskedők partnereként, majd külföldi, elsősorban svájci valamint olasz, holland, dán óragyártók disztribútoraként működik. Az általunk hivatalosan forgalmazott márkák: TW STEEL, Roberto Cavalli, Just Cavalli, Philip Watch, Pirelli Zero, Morellato, Too Late, Bering, Tendence - órák, óraszíjak, ékszerek, kiegészítők. Társaságunk időközben átalakult, figyelembe véve azokat a folyamatosan felmerülő piaci, illetve vásárlói igényeket, melyek megkövetelték, hogy rugalmas módon a megváltozott piaci érdekeknek megfelelően, teljesebb kínálatot, illetve szolgáltatást tudjon biztosítani vásárlóinak, partnereinek. Ennek megfelelően tevékenységünk kiegészült több, egyedülálló referenciaüzlettel, az Its time shop üzlethálózattal. Többéves szakmai tapasztalatunk, és referenciáink biztosítékként, szolgálnak a magas szintű kereskedelmi „szolgáltatás” hátterének fenntartásához, valamint fejlesztéséhez.

Üzletfilozófiánk alapján célunk egy hosszú távon magas színvonalú kereskedő -szolgáltatásra vonatkozik, melynek nem egyszerűen az a célja, hogy órákat valamint ékszereket forgalmazzon, hanem egy olyan komplex „egységet” biztosítson a partnereinek, amely nem csak egy alkalomra szól.

Magyarországon még csak néhány éve kezdett kialakulni, hogy megjelentek a különböző külföldi gyártók kereskedelmi képviselői. Ebben lehetőséget látva, nagyon sok iniciátor tűnt fel, akik főként profitálni kívántak ebből, nem pedig egy új kereskedő - szolgáltatás kifejlesztésére törekedtek. Egyre több multinacionális kereskedelmi egység – üzleti profiljától eltérően, sok esetben szakmai háttér nélkül – szintén belevette kínálatába ezeket a termékeket.

Cégünk merőben más nézeteket képvisel - progresszív módon -, melynek célja e kereskedelmi - szolgáltatás színvonalának olyan mértékre való emelése, amelyből ügyfeleink hosszú távon profitálhatnak. Ezen ügyfelek érdekében fontos, hogy jelen legyen egy olyan disztribútor, amely nem csak az árucikkek beszerzésével, értékesítésével szembeni követelményt elégíti ki, hanem azokat az egyéb olyan igényeket is figyelembe veszi, amelyek a megfelelő termék kiválasztásával, az ár-érték arány meghatározásával, megbízható garanciális, valamint garancián túli szervízszolgáltatással, tartozékok beszerzésével, személyes tanácsadással is foglalkozik, és mindezt ügyfélorientáltan képviseli. Nálunk a vásárlás nem ér véget az árucikk kifizetésével, szeretnénk partnereinknek hosszú távú együttműködést felajánlani, amely biztosítja, a továbbiakban a megfelelő üzemeltetést valamint a szükséges szakmai hátteret, illetve egyéb igények kielégítését is. Ennek megvalósítása érdekében együttműködünk számos gyártóművel, beszállítókkal, szervizekkel, valamint olyan szolgáltatókkal, akik kiegészítő tevékenységükkel támogatják komplex kiszolgálói egységeinket.

Számunkra a gazdasági és üzlet etikai szempontok elválaszthatatlanok. Probléma esetén gyors kapcsolatot, személyes tanácsadást és kompetens segítséget biztosítunk. Maximálisan figyelembe vesszük ügyfeleink személyes igényeit, és ezek szerint dolgozzuk ki a megoldásokat kedvezményes áron.

Ezen célunk megvalósítása érdekében létesítettünk olyan saját üzletet ahol az egységes „arculat” mellett, egy komplex kereskedelmi szolgáltatást, valamint azonos minőséget tudunk nyújtani. Üzletünkben csak szakmailag képzett, tapasztalt, érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező személyek dolgoznak.

Terveink között egy olyan kereskedelmi hálózat kiépítése szerepel, amely a vásárlói igényeknek fenti szempontok alapján maximálisan eleget tesz, létrehozva egy új szegmenset ezen a területen.
Célunk a folyamatosan magas színvonal biztosítása és ügyfeleinkkel történő állandó személyes jó kapcsolat kialakítása mellett fő célként a következőket teljesíti: …..bizalom, rugalmasság, megbízhatóság, pontosság és állandó megújító fejlesztés…..

Tisztelettel:
Matula János